یکی از عواملی که سبب میشه انرژی های شما در طول روز تحلیل بره و روزها و هفته های پرانرژی و شادی نداشته باشین، «نبخشیدن» دیگرانه. اگر کسی در گذشته به شما لطمه ای جسمی، روحی، عاطفی و یا مالی زده و اکنون از اون بغض و خشم و کینه ای به دل دارین، این به شدتانرژی درونی شما رو تحلیل می بره،
آرامش تون رو کم می کنه
و از داشتن یه روحیه ی مثبت و پرانرژی محروم تون می کنه.
ممکنه خیلی ها الان بگن فلانی خیلی ظلم بزرگی به من کرده، آخه چه جوری میشه اون رو ببخشم! من واسه ی پاسخ به این افراد، حرفام رو تو سه نکته خلاصه می کنم :
1-خودتون رو دوست داشته باشین.
تصور کنید هر روز که از خواب بلند می شین یه وزنه ی صد کیلویی رو برمی دارین و تا شب هر کاری که می کنین و هر جایی که میرین اون رو با خودتون حمل می کنین! معلومه که آخرشب خسته و فرسوده می شین، انرژی هاتون تحلیل میره و در صورت تکرار چه بسا آسیب جسمی ببینین. باید باور کنین وقتی کسی رو نمی بخشین اون رو مثل یه بار جسمی سنگین به دوش ذهن تون می کشین. یادتون باشه شما با بخشیدن کسی، لطفی به اون نکردین بلکه بارهای خودتون رو زمین گذاشتین و خودتون رو سبک کردین. اگر واقعاً به سلامت جسمی و روحی خودتون علاقه مندین آدما رو ببخشین و سبک بشین. آدمایی که خودشون رو دوست دارن هیچ وقت با نبخشیدن دیگران به خودشون لطمه نمی زنن.
2-مدل سازی کنین.
با خودتون فکر کنین اونایی که از کسی کینه ای به دل نمی گیرن و راحت می بخشن و فراموش می کنن ، چطوری فکر می کنن که اینقدر راحت می تونن دیگران رو ببخشن. بعدش با خودتون بگین اگر کسی می تونه علیرغم ظلم های بزرگی که به اون شده، گذشت کنه و ببخشه، پس من هم میتونم.
یکی از نمونه هایی که خدا به ما معرفی کرده، حضرت یوسف علیه السلامه که برادرهاش رو با اون همه ظلمی که در حق او کرده بودن و توی چاه انداختنش و به غلامی فروختنش و سال ها غربت و فشار و سختی رو بهش تحمیل کردن، در یک لحظه بخشید.
3- بخشش خداوند
این دیگه وعده ی حتمی خداست که اگر من و شما اهل گذشت و بخشش باشیم خدا هم ما رو می بخشه و همین معامله رو با ما می کنه. نکنه یه وقت ما با نبخشیدن هامون خودمون رو از این امتیاز الهی یعنی بخشش خداوند محروم کنیم.
روی این حرفا فکر کنین و تا قبل از اینکه شب های قدر و نوشتن مقدرات مون شکل بگیره دلهامون رو از کینه ی آدما صاف کنیم. هرچند خطاشون بزرگ بوده!