وقتی می بینم یکی قصد سفر حج کرده(شاید برا چندمین بار ) و به اصطلاح داره حلالیت می طلبه(اصلاً فکر نکنید که میخواد عالم و آدم رو برا حاجی شدنش خبر دار کنه ) از ته دل بهش تشر میزنم که چه حجی چه کشکی ؟!

آیا نه این است که...؟
زمانی حج بر تو واجب میشه که همسایه ای نیازمند در اطرافت نباشه...جوانی نیازمند به ازدواج،که از فزط نیاز حلال و خدادادی اش به گناه رو آورده در خونه ی خودت و دیگران نباشه و ...
نگو همسایه به من چه ربطی داره؟! که داری خودت رو گول میزنی...

نگو همسایه ی نیازمندی ندارم که در جوابت،دین سراسر اعتدال اسلام،بهت میگه از هر طرف خونه ات رو که ورانداز کنی،تا ۴۰ خونه اون طرف تر،همسایه ی تو محسوب میشه که ادای حقوق چهلمین خونه،بسان همسایه ی دیوار به دیوارت واجب و لازم الاجراست.

بحث من تا الان روی حج تمتع بود که بر آدم غنی یک بار(نه چند بار )،به جا آوردنش واجبه...
حج عمره رو که تو این دوره زمونه هر تومنش،گلوله ای میشه برا وهابیت تا بر سر شیعیان مظلوم جهان روانه بشه،اصلاً قبول نداشته و توصیه نمیکنم.
باور کنید مزدوج کردن دو جوان و نجات دادن دین و دنیای اون،از چند حج واجب بالاتره...اگه دروغ میگم گناهش گردن من ...حالا که پول ندارم تا یه جوون رو به حجله بفرستم،این که ازم بر میاد تا شیوه ای دررو،را برا فراهم کردن امکان ازدواج خواهر و برادارن دینی ام یادشون بدم...تو این دعا وقتی میگی فرزندانم رو صالح کن؛علناً داری میگی که اوّل همسر دلخواه منو بهم بده تا بعد بچه ی من و اون رو صالح کنی...افتاد که چی گفتم؟! و حالا شیوه ی دررو

توصیه ی آیت الله بهجت:
برای دخترانی(و پسرانیکه!) که میخوان بختشان باز شود:

آیه ی "ربّنا هَب لَنا من أزواجِنا و ذرّیّاتِنا قُرَّة أعیِنٍ وِ اجعَلنا لِلمُتّقینَ إماماً" (فرقان، آیه ی ۷۴) را فراوان بخوانید.

ترجمه: " پروردگارا، برای ما از همسران و فرزندانمان روشنی دیدگان (نسل های صالح و متقی) عطا کن و ما را بر پرهیزکاران(در مسابقه ی به سوی ایمان یا رهبری در اصول و فروع و معارف) پیشوا گردان."

اصل مطلب:
از عارف و فقیه فرزانه،حضرت آیت الله بهجت،سؤال شد که ازدواج دختری سر نمی گیرد و به اصطلاح بختش باز نمی شود و از شما راهنمائی می خواهد.

در پاسخ فرمودند:
"نماز جعفر طیار بخواند و پس از آن،دعایی که در کتاب "زادالعماد" مجلسی آمده که در این هنگام خوانده شود،بخواند و در پی آن به سجده رود و تلاش کند حتماً گریه کند؛گرچه مقدار کم،و همین که چشمش را اشک گرفت،حاجتش را از خدا بخواهد؛و این عمل را تا زمانی که حاجتش روا شود،انجام دهد.

آن مرجع بزرگوار،بار دیگر در پاسخ چنین پرسشی فرمودند: "آیه ی <<ربنا هب لنا من أزواجنا و ذریاتنا قرة أعین و اجعلنا للمتقین إماما>> (فرقان،۷۴) را فراوان بخوانید."

منابع:
۱- گلباغ لاله ها،سید مصطفی علوی،ص۴۴۳
۲- سالنامه ی شهدای گمنام۱۳۸۹،ص۱۶۸